TEAKMEUBELEN MAATWERK

Bovenop de ruime voorraad teakmeubelen in ons vaste assortiment kunnen voor u we ook teak meubelen op maat maken. U kunt een bestaand meubel laten maken met afwijkende maten, een teakmeubel specifiek op maat laten maken of zelf een hele lijn teakmeubelen ontwikkelen naar eigen inzicht.

U levert zelf een schets of tekening aan of u tekent samen met ons iets uit, waarna wij te Indonesiƫ een autocad tekening laten maken van het door uw gewenste meubel. Hierdoor heeft u een uitgebreid overzicht van alle verhoudingen en maten. Tevens maken we voor u vrijblijvend een fotorealistische rendertekening van uw meubel! Op basis van deze tekeningen en de hoeveelheid aan hout te gebruiken voor de fabrikatie, maken wij u een correcte prijsofferte. Alles is mogelijk, laden met handgrepen, greeploze laden, draaideuren, schuifdeuren enzoverder.

Teak Maatwerk - Verzagen van de boomstammen Teak Maatwerk - Uittekenen van planken
Teak Maatwerk - Van boomstam tot kwalitatief meubel

Na akkoord van de autocad tekeningen wordt het meubel in onze eigen fabrieken geproduceerd. De levertijd na akkoord is +/- 12 Ć  14 weken wat heel snel is, doordat wij niet werken met extra tussenpersonen. Ook krijgen alle meubelen besteld in maatwerk absolute voorrang in de productie!

Voor de afwerking van uw teakmeubelen op maat kan u kiezen uit 2 soorten hout:

  • Teak strak en glad afgewerkt (First Grade Teak!)
  • Oude recuperatie teak
NIEUWSBRIEF
CONTACTEER ONS

Teakfactory - Sfeerfoto Winkel

TEAKFACTORY - TEAKPOINT
Hundelgemsebaan 53
9630 Zwalm

Stuur ons een email!

Tel: +32 (0)473 72 35 74
Tel: +32 (0)55 60 48 63
Fax: +32 (0)55 60 48 63

ONZE OPENINGSUREN

Maandag: Sluitingsdag
Dinsdag: Van 13u tot 19u
Woensdag: Van 13u tot 19u
Donderdag: Van 13u tot 19u
Vrijdag: Van 13u tot 19u
Zaterdag: Van 10u tot 18u
Zondag: Van 13u tot 18u